Обвинителката на Жан Митрев остана без сведоци, СВЕДОЦИТЕ ГОВОРАТ ВО ПРИЛОГ НА ОБВИНЕТИОТ

2.04.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Обвинителката на Жан Митрев остана без сведоци, СВЕДОЦИТЕ ГОВОРАТ ВО ПРИЛОГ НА ОБВИНЕТИОТ

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата