Кариерата му заврши на самиот старт

НЕМА ХАОС СО ПАСОШИТЕ, вели министерот на СДСМ кој свечено ги чекаше обрасците на граница

26.02.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
НЕМА ХАОС СО ПАСОШИТЕ, вели министерот на СДСМ кој свечено ги чекаше обрасците на граница

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата