Латас

„Ковачевски ЌЕ ГО ЧИНИ СДСМ ПОМАЛКУ ОД 200.000 ГЛАСОВИ, тој е црна дамка и залутан човек во политиката“

21.02.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
„Ковачевски ЌЕ ГО ЧИНИ СДСМ ПОМАЛКУ ОД 200.000 ГЛАСОВИ, тој е црна дамка и залутан човек во политиката“

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата