Ликот за братска бизнис делба ДУИ-СДСМ?!

Кој е Ерџан Сулкоски?! Ахмети ќе го праша зетот кој прави милиони!

18.09.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Кој е Ерџан Сулкоски?! Ахмети ќе го праша зетот кој прави милиони!

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата