Ѓорѓиевски: Често сум меѓу граѓаните и апсолутно е јасно дека на следните претседателски и парламентарни избори победник е ВМРО-ДПМНЕ

20.11.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Ѓорѓиевски: Често сум меѓу граѓаните и апсолутно е јасно дека на следните претседателски и парламентарни избори победник е ВМРО-ДПМНЕ

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата