ДОЦНАТ ПЛАТИТЕ ЗА МАРТ ВО КУЛТУРА, Бесими НЕ ДОЗВОЛУВАЛ зголемување за 12%

17.04.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
ДОЦНАТ ПЛАТИТЕ ЗА МАРТ ВО КУЛТУРА, бесими НЕ ДОЗВОЛУВАЛ зголемување за 12%

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата