ХИРУРЗИ ОД КЛИНИКА: Доаѓа ли Филипче на Клиника и кој го толерира две години?

1.04.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Доаѓа ли Филипче на Клиника, како му е регулиран работниот однос и кој го толерира две години?

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата