Хаос од држава: ВОЗАЧКИТЕ БЕЗ “СЕВЕРНА“ МВР, два дена пред да се спроведе тоа - ГИ ПРОГЛАСИЈА ЗА НЕВАЖЕЧКИ!

11.02.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Дно од држава: ВОЗАЧКИТЕ БЕЗ “СЕВЕРНА“ МВР, два дена пред да се спроведе тоа - ГИ ПРОГЛАСИЈА ЗА НЕВАЖЕЧКИ!

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата