„Забраната за излез од Македонија со пасошите со старото име ГИ КРШИ ПРАВАТА НА ГРАЃАНИТЕ“

13.02.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
„Забраната за излез од Македонија со пасошите со старото име ГИ КРШИ ПРАВАТА НА ГРАЃАНИТЕ“

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата