„Од власта не заработуваат со возење камион во странство, ТИЕ СИ ИМААТ ПАСОШИ“

23.02.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
„Од власта не заработуваат со возење камион во странство, ТИЕ СИ ИМААТ ПАСОШИ“

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата