ГАСИ СКАРА, БАРАЈ ПЛАТА - ССМ бара работниците ДА СЕ ОХРАБРАТ И ДА ПРОТЕСТИРААТ

23.04.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
ГАСИ СКАРА, БАРАЈ ПЛАТА - ССМ бара работниците ДА СЕ ОХРАБРАТ И ДА ПРОТЕСТИРААТ

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата