„Бујар се жали за изборите, А ДО ВЧЕРА УБЕДУВАШЕ ДЕКА СЕ Е СПРЕМНО ЗА ФЕР ИЗБОРИ“

15.05.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
„Бујар се жали за изборите, А ДО ВЧЕРА УБЕДУВАШЕ ДЕКА СЕ Е СПРЕМНО ЗА ФЕР ИЗБОРИ“

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата