Собрание од 90 пратеници и УКИНУВАЊЕ НА БАЛАНСЕРОТ ПРИ ВРАБОТУВАЊЕ во програмата на ВМРО-ДПМНЕ

19.04.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Собрание од 90 пратеници и УКИНУВАЊЕ НА БАЛАНСЕРОТ ПРИ ВРАБОТУВАЊЕ во програмата на ВМРО-ДПМНЕ

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата