910 МИЛИОНИ ЕВРА потрошиле лани граѓаните ЗА КУПОПРОДАЖБА НА НЕДВИЖНИНИ, најмногу за станови

15.05.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
910 МИЛИОНИ ЕВРА потрошиле лани граѓаните ЗА КУПОПРОДАЖБА НА НЕДВИЖНИНИ, најмногу за станови

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата