Ако не е пукање - има запалено возило: ДЕТАЛИ за евакуацијата во Ист Гејт (ВИДЕО)

25.11.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Ако не е пукање - има запалено возило: ДЕТАЛИ за евакуацијата во Ист Гејт (ВИДЕО)

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата