Ако на Лавров МУ СЕ ЗАБРАНИ ДА ДОЈДЕ НА ОБСЕ ВО МАКЕДОНИЈА, ќе се Виенската конвенција

20.11.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Ако на Лавром МУ СЕ ЗАБРАНИ ДА ДОЈДЕ НА ОБСЕ ВО МАКЕДОНИЈА, ќе се Виенската конвенција

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата