Ковачки: Поседувам безбедносен сертификат, креаторите на лажни вести од СДСМ и ДУИ нека си ги проверат сопствените служби

3.04.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Ковачки: Поседувам безбедносен сертификат, креаторите на лажни вести од СДСМ и ДУИ нека си ги проверат сопствените служби

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата