„ТУЖБИ ЗА СПАСОВСКИ и за обештетување на граѓаните за непотребните трошоци за документите“

13.02.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
„ТУЖБИ ЗА СПАСОВСКИ и за обештетување на граѓаните за непотребните трошоци за документите“

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата