Мицкоски на средба со „Македонија 2025“: СЛЕДУВА ЗАБРЗАН ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ И ПОДОБРУВАЊЕ НА ЖИВОТНИОТ СТАНДАРД

17.05.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue