За Палчо ќе има ПОСЕБЕН ХОДНИК ВО ШУТКА, ПОСЕБНИ МЕРКИ И НЕМА ДА СЕ МЕША со други затвореници

15.05.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
За Палчо ќе има ПОСЕБЕН ХОДНИК ВО ШУТКА, ПОСЕБНИ МЕРКИ И НЕМА ДА СЕ МЕША со други затвореници

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата