Лавров: Претседател на македонско Собрание ИМАШЕ АЛБАНСКО ЗНАМЕ ВО КАНЦЕЛАРИЈА

1.12.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Лавров: Претседател на македонско Собрание ИМАШЕ АЛБАНСКО ЗНАМЕ ВО КАНЦЕЛАРИЈА

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата