„Вчерашното убиство е продолжение на крвавата нарко пресметка од КЛАНОВИТЕ НА КОИ СИЛА ИМ ДАВАШЕ СПАСОВСКИ“

27.02.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
„Вчерашното убиство е продолжение на крвавата нарко пресметка од КЛАНОВИТЕ НА КОИ СИЛА ИМ ДАВАШЕ СПАСОВСКИ“

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата