УПАД ВО МАНАСТИРОТ „Св Атанасиј“ на тетовското Кале - ОШТЕТЕНА ЦРКВАТА, ИСКРШЕНИ ПРОЗОРЦИ

30.03.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
УПАД ВО МАНАСТИРОТ „Св Атанасиј“ на тетовското Кале - ОШТЕТЕНА ЦРКВАТА, ИСКРШЕНИ ПРОЗОРЦИ

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата