Ако сакате индивидуална одговорност ТОГАШ БАРАЈТЕ ОСТАВКА ОД ЧАЧОРОВА ИЛИЕВСКА од Судски совет заради одлуката за АСЈО

10.07.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue