Тие што објавуваат лажни вести за Вања ЌЕ БИДАТ ПОВИКАНИ ВО ПОЛИЦИСКА СТАНИЦА, прегледани се 50 камери

1.12.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Тие што објавуваат лажни вести за Вања ЌЕ БИДАТ ПОВИКАНИ ВО ПОЛИЦИСКА СТАНИЦА, прегледани се 50 камери

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата