Куновска за СДСМ: ТИЕ КОИ БЕА КАЗНЕТИ НЕ МОЖЕ ДА БИДАТ НОВ КВАЛИТЕТ, еден губитник се заменува со друг губитник

11.06.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue