Додека беше министерка СДСМ тонеше и падна од власт, АКО ЈА ВОДЕЛА ПАРТИЈАТА ЌЕ ЈА ВРАТЕЛА НА ВЛАСТ

19.06.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue