ОШТЕТИЛЕ БАНКА ЗА 10 МИЛИОНИ ДЕНАРИ: Кривична за издавање чек без покритие и злоупотреба на платежна картичка

10.07.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue