„ВРЕМЕ Е ЗА НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО, еден ден ќе не прашаат што правевте со државата која вашите татковци и дедовци ви ја дадоа“

23.02.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
„ВРЕМЕ Е ЗА НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО, еден ден ќе не прашаат што правевте со државата која вашите татковци и дедовци ви ја дадоа“

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата