“Некои кандидати за претседатели кои се опозиција на опозицијата - власта им помага да соберат потписи“

27.02.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
“Некои кандидати за претседатели кои се опозиција на опозицијата - власта им помага да соберат потписи“

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата