БЕЗБЕДНОСТ ВО СООБРАЌАЈ

Секоја секунда 660 илјади возачи го прават ова: СЕКОЈА ТРЕТА СООБРАЌАЈКА е заради користење на мобилен телефон

2.04.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Секоја секунда 660 илјади возачи го прават ова: СЕКОЈА ТРЕТА СООБРАЌАЈКА е заради користење на мобилен телефон

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата