Сакале да го изненадат за роденден, му застанало срцето (ВИДЕО)

15.11.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Сакале да го изненадат за роденден, му застанало срцето (ВИДЕО)

На почетокот го гледаме славеникот во бела кошула, како седи во ресторан и нема поим што се случува. Одзади му приоѓаат келнери, а потоа следела шокантна сцена.

Еден од нив наеднаш испуштил сладолед со прскање пред славеникот, кој скокнал и рефлексно го турнал задоволството од масата.

За среќа, келнерот имал брзи рефлекси, па ја спасил ситуацијата, а човекот разбрал за што зборува и почнал да се смее.

Сепак, на неговото лице се гледало дека навистина се исплашил. Со рацете ги покри градите „сигнализирајќи“ дека за малку ќе доживеел срцев удар.

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата