Официјален претставник на Пентагон открива средба со блескаво сино НЛО

14.06.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Официјален претставник на Пентагон открива средба со блескаво сино НЛО

Тројца сведоци, вклучувајќи го и инженерот од Пентагон, известуваат дека снимиле електронски докази за НЛО , половина од должината на фудбалското игралиште, кое свети морничаво „индиго“ сино.

Леталото, велат, тивко летало над стар пат за сеча на дрва во југозападен Онтарио, Канада, на 28 август 2013 година, во близина на местото каде што триото кампувало на лов.

„DailyMail“ разговараше со првите истражители на случајот, кои споделија електронски податоци од обидот на изведувачот да го сними објектот - прикажувајќи ги пулсирањата на „бел шум“ во видеото што се повторуваат во рамки од една секунда, идентични со стробичната светлина од самото НЛО.

„Добиените податоци од настанот“, изјави сведокот, „можеби се првиот вистински физички доказ дека не само лета, туку дека лета врз основа на неверојатно сложен и моќен електромагнетен погонски систем што се врти. '

Извор: dailymail

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата