Не се сите електрични автомобили ЗА ДОЛГИ ПАТУВАЊА – ОВА СЕ НАЈДОБРИТЕ, а Тесла е далу од врвот

10.07.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue