Дали ова е МОТИВОТ ЗА САМОУБИСТВО НА ЈУТЈУБЕРОТ Мирко, и вреди ли за таков чин

24.05.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Дали ова е МОТИВОТ ЗА САМОУБИСТВО НА ЈУТЈУБЕРОТ Мирко, и вреди ли за таков чин

Посебно внимание привлече тоа што во својот последен придонес во неколку наврати споменува задолжување пари, долгови и враќање на долгови.

Познатиот Јутјубер Мирко Рашиќ (33) е пронајден мртов во сала во Сурчин, а последниот придонес му бил само два дена пред смртта.

Посебно внимание привлече тоа што во својот последен придонес во неколку наврати споменува задолжување пари, долгови и враќање на долгови.

-Ти се јавуваат, те прекинуваат, бараат пари, а ти не сакаш да им ги дадеш, затоа што да им ги дадеш, немаше да го имаш тоа што го имаш – рече на почетокот на извештајот.

Во еден момент тој коментираше:

– Можеби оваа насмевка би ја заменил за подобар живот.

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата