АЛАРМ НА АЛПИТЕ: Се повеќе одрони и клизишта, а нема снег! Што тоа значи за Европа?!

3.04.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
АЛАРМ НА АЛПИТЕ: Се повеќе одрони и клизишта, а нема снег! Што тоа значи за Европа?!

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата