Пијан прелетал преку куржен, а полицијата: „ПОБАРАЈ НЕ ГИ ИМАМЕ ТВОИТЕ ДЕЛОВИ, АМА И ПРАШАЊА“

15.05.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Пијан прелетал преку куржен, а полицијата: „ПОБАРАЈ НЕ ГИ ИМАМЕ ТВОИТЕ ДЕЛОВИ, АМА И ПРАШАЊА“

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата