Заменик-министерот Андоновски

СТОТИЦИ НЕЗАКОНСКИ ВРАБОТУВАЊА во „ПАРКОВИ И ЗЕЛЕНИЛО“!? Со измама добивале согласност од министерството

10.02.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
СТОТИЦИ НЕЗАКОНСКИ ВРАБОТУВАЊА во „ПАРКОВИ И ЗЕЛЕНИЛО“!? Со измама добивале согласност од министерството

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата