Јацек Олцак генерален менаџер на Филип Морис Интернешнл

Скептицизмот е секогаш присутен во иновациите, но веруваме во иднина без чад

10.11.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Скептицизмот е секогаш присутен во иновациите, но веруваме во иднина без чад

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата