Паѓа уште една американска икона, КИНЕЗИТЕ ГОДИНАВА ЌЕ ЈА БИДАТ ПРВИ, ПРЕД ТЕСЛА

1.01.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Паѓа уште една американска икона, КИНЕЗИТЕ ГОДИНАВА ЌЕ ЈА БИДАТ ПРВИ, ПРЕД ТЕСЛА

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата