Милионери имаме а општеството е сиромашно : ОД КИРИИ ЗАРАБИТИЛЕ 20 МИЛИОНИ ЕВРА ЗА ГОДИНА ДЕНА

14.05.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
ОД КИРИИ ЗАРАБИТИЈА

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата