4 клучни точки од долгоочекуваниот договор за климата меѓу САД - Кина:

НИТУ ЗБОР ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА УПОТРЕБАТА НА ЈАГЛЕН

20.11.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
НИТУ ЗБОР ЗА НАМАЛУВАЊЕ НА УПОТРЕБАТА НА ЈАГЛЕН

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата