Николоски објави дека има ДУОПОЛ на ПАЗАРОТ НА МОБИЛНА ТЕЛЕФОНИЈА - ќе се бара СВЕТСКО ИМЕ за лиценца за трет мобилен оператор

7.07.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue