НЕВЕРОЈАТЕН ОГЛАС, А ЦЕНАТА Е “СИТНА“: „Што ќе ви се автомобил кога можете да купите ТЕНК...“

31.03.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
СРБИН ПРОДАВА ТЕНК ПРЕКУ ОГЛАС, А ЦЕНАТА Е ВИСТИНСКА СИТНИЦА: „Што ќе ви се автомобил кога можеш да го купиш за...“

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата