СЕ УШТЕ НЕ Е ГОТОВО

Нешто чудно се случува со цената на гасот во Европа во последните три месеци, ЕКСПЕРТИТЕ ЗАГРИЖЕНИ

15.06.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue