Најбогатата жена на светот изгуби СЕДУМ МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ за еден ден

10.02.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Најбогатата жена на светот изгуби СЕДУМ МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ за еден ден

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата