НА ЖЕНИТЕ НЕМА ДА БИДАТ ДОБРО КОГА ЌЕ СЛУШНАТ: ЕУ воведува царини за евтина стока, ништо повеќе нема да е бесплатно

6.07.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue