На секое четиричлено семејство му ФАЛАТ по 300 евра месечно - ЗА ДА ПРЕЖИВЕАТ

20.02.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
На секое четиричлено семејство му ФАЛАТ по 300 евра месечно - ЗА ДА ПРЕЖИВЕАТ

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата