МАКЕДОНСКИ ЕНЕРГЕТСКИ ФОРУМ

“Меѓу првите СДИ на новата влада е инвестиција во енергетиката – нов ветропарк за струја помеѓу Карбинци, Штип и Радовиш“

11.06.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue