Македонците НЕ ШТЕДАТ на онлајн плаќања: ЕВЕ НА ШТО СЕ ТРОШЕЛЕ ПАРИ

14.05.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Македонците на онлајн плаќања потрошиле 573,4 милиони евра

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата